هر آنچه که در مورد شغل کفاشی باید بدانید!

هر آنچه که در مورد شغل کفاشی باید بدانید!

0 تا 100 شغل کفاشی

یکی از قدیمی ‌ترین نیازهای بشر کفش می‌ باشد که قدمت استفاده از آن به هزاران سال قبل باز می‌ گردد، حتی انسان‌ های اولیه هم برای پوشش پای خود از پوست حیوانات و الیاف گیاهان استفاده می ‌کردند تا هنگام راه رفتن پای آن‌ ها کمتر دچار آسیب شود.

امروزه هم همانند گذشته کفش‌ ها به‌ عنوان یکی از نیازهای اولیه مردم معرفی می شوند، بنابراین برندهای مختلفی وارد بازار شده اند که به ارائه کفش‌ های مختلفی می‌ پردازند تا راحتی و سلامتی پای مردم را فراهم آورند که در کنار استفاده از کفش شغل کفاشی هم روی کار آمده است.

طبق بررسی‌ هایی که انجام‌ شده است می‌ توان گفت که حدود 130 سال پیش کسب‌ و کار نعلین دوزدی در تهران راه‌ اندازی شد و بعدها کفش های دیگری مثل چارق و کفش‌ های دستبافی بنام شیوه مورد استفاده مردم قرار گرفت، امروز که گیوه در بسیاری از شهرستان‌ های ایران تولید می ‌شود در چرخه تولید کفش‌ های سنتی قرار دارد.

پزشکان اعلام کرده اند که پا قلب دوم ما می ‌باشد، بنابراین باید برای سلامتی و راحتی آن همیشه به فکر راه چاره‌ ای باشیم؛ به نحوی که پوشیدن کفش‌ های نامناسب و بی‌ کیفیت می‌ تواند آسیب‌ های جدی و ناگواری را به بدن وارد کند.

گاهی اوقات کفش‌ هایی که خریداری می‌ کنیم بعد از مدتی ممکن است دچار پارگی های خفیفی شوند که برای تعمیر آن ‌ها می‌ توانیم به کفاشی هایی که در سطح شهرها مشغول به فعالیت هستند مراجعه کنیم. امروز در زمینه تعمیر کفش ‌ها افراد زیادی مشغول به کار هستند که به ‌صورت تخصصی به مردم خدمت ‌رسانی می ‌کنند.

با توجه به این‌ که جامعه هر روز در حال پیشرفت است انواع مختلفی از پوشاک را می توان در سطح شهر مشاهده کرد که کفش از میان آن ها همیشه مورد توجه واقع می شود، بنابراین مراجعه به کفاشی ها بیشتر از گذشته رونق پیدا کرده و در تمامی شهرهای سطح کشور مغازه‌ های کفاشی بسیاری ایجاد شده ‌اند تا هنگام تعمیر کفش به آن ‌ها مراجعه شود.

هر آنچه که در مورد شغا کفاشی باید بدانید

راه ‌اندازی فعالیت کفاشی

همان‌ طور که گفته شد امروزه با توجه به این‌ که علم و صنعت کفش در جهان پیشرفت زیادی داشته‌، یادگیری شغل کفاشی خیلی سریع و راحت ‌تر شده به‌ نحوی‌ که شما می‌ توانید در کلاس ‌های آموزش کفاشی شرکت کنید و در آموزشگاه‌ های آزاد یا سازمان‌ های فنی و حرفه ‌ای کشور ثبت‌ نام نمایید تا این حرفه را با گذراندن دوره‌ های آموزشی زیر نظر اساتید مجرب یاد بگیرید.

امروزه آموزش‌ های مجازی هم با رشد چشمگیری مواجه شده اند به‌ نحوی‌ که وب‌ سایت های اینترنتی بسیار زیادی وجود دارند که شما می ‌توانید با مراجعه به آن ‌ها و در خانه خود به‌ صورت آنلاین در صنعت کفش آموزش ببینید.

همچنین فیلم ‌های آموزشی بسیاری در بستر اینترنت وجود دارد که می‌ توانید از آن‌ ها نهایت بهره را ببرید؛ اما استفاده از کلاس ‌های حضوری به شما کمک می‌ کند که این حرفه را با دقت بیشتری یاد بگیرید.

بعد از گذراندن دوره‌ های لازم می‌ توانید تمرینات خود را شروع کنید به نحوی که قادر خواهید بود برای خود کفش بدوزید، سپس به کارگاه‌ های تولیدی مراجعه کرده و دوره های کار آموزی را بگذرانید تا به‌ صورت تجربی با شغل کفاشی آشنا شوید.

آینده شغل کفاشی

هر فردی در طول سال بدون ‌شک به یک جفت کفش نیاز دارد، جدای از این‌ که بسیاری از افراد کفش‌ های مخصوص پیاده‌ روی، کفش مجلسی، کفش محل کار و… را برای خود خریداری می‌ کنند، در سال ممکن است سه جفت کفش را خریداری نماید.

بنابراین در جامعه استفاده از کفش به نیاز ضروری افراد تبدیل ‌شده است که کفاش ها در راس این بازار وجود دارند، چرا که اگر کفش ها با کوچک‌ ترین مشکلی مواجه شوند باید به کفاشی ها مراجعه کرد.

امروزه با توجه به این‌ که ماشین‌ آلات با پیشرفت زیادی مواجه شده ‌اند روش‌ های سنتی تولید کفش کنار گذاشته شده، اما اگر فردی بخواهد کفش‌ های دست‌ دوز را خریداری کند باید قیمت زیادی را برای خرید آن‌ ها بپردازد؛ چرا که از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند و مشتری ‌های خاص خود را دارا می ‌باشند.

شغل های زیادی در جامعه وجود دارد که هر کدام کفش مخصوص به خود را دارند به‌ عنوان مثال کفش مخصوص رشته‌ های ورزشی که مختص رشته فوتبال، رشته والیبال، رشته کوهنوردی و … است، هر فردی با توجه به رشته‌ ای که در آن فعالیت دارد کفش مناسب موقعیت خود را خریداری می کند.

نظر شما در رابطه با این مقاله چیست؟